I Vargmånens Ansikte

Hängsmycke, med vargmotiv

  • Besatt med en äkta diamant
  • Med vargmotiv av Eddie Le Page
  • Rodiumpläterat fi ligransarbete
  • Med Swarovski®-kristaller
  • Inklusive ljuseffekt i mörker

Längd halsband: 45,7 cm
Bredd hängsmycke: 2,7 cm

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-DAGARS-återköps-garanti

Produktnummer:
526-DIA09.01

Inspirerat av den mystiska vargen
Högt upp på himlavalvet lyser halvmånen och låter sitt silverglittrande ljus fl öda över det snöiga skogslandskapet nere på marken. Därefter träder en mäktig, silverfärgad varg fram ur trädens skuggor och lyfter upp huvudet mot himlen. Det vördnadsbjudande ylande som sedan hörs bär vittnesbörd om vargens herravälde över skogens djur. Den välrenommerade naturmålaren Eddie Le Page är känd för sina imponerande vargporträtt. Ha snart på dig ett unikt smycke, där det gnistrande samspelet mellan måne och varg kommer till sin rätt på ett majestätiskt vis!

Ädelt smycke med konstmotiv
Det färgstarka porträttet av en silverfärgad varg, av Eddie Le Page, är inramat av en halvmåne, vars yta är täckt med ett rodiumpläterat fi ligransarbete. Filigransarbetet är besatt med äkta Swarovski®-kristaller och i mörkret börjar halvmånen på undersidan skimra en aning blåtonat. På halsbandets länkögla har en äkta diamant applicerats för hand. På baksidan av hängsmycket har orden ”Spirit of the Wilderness” sirligt graverats in (”Vildmarkens ande”)!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Hängsmycket utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handel. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Ha en unik smyckesklenod på dig – fascinerande både dag och natt – och beställ ditt exemplar av hängsmycket ”I Vargmånens Ansikte” helst redan idag!

Du kanske också gillar