Vargmåne - örhängen

Örhängen med ljuseffekt med vargmotiv av Eddie Le Page

  • Besatta med äkta Swarovski®-kristaller 
  • Majestätiskt vargmotiv av Eddie Le Page 
  • Rodiumpläterade och med ljuseffekt

Ø örhänge: 2,5 cm

*För att örhängena ska skimra, måste de först hållas upp mot en stark ljuskälla

Ohrringanhänger: 2,5 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti. Av hygieniska skäl returneras örhängena oanvända i originalförpackningen.

Produktnummer:
526-DIA11.01

Högt på himlen lyser halvmånen och kastar sitt silverskimrande ljus på det snöiga skogslandskapet nere på marken. I detta ögonblick träder en mäktig silverglänsande varg fram ur trädens skuggor och lyfter huvudet uppåt, mot himlen. Vargens vördnadsbjudande ylande vittnar om dess styre över skogens djur. Den berömda vildmarkskonstnären Eddie Le Page är känd för sina imponerande vargporträtt. Ha snart på dig ett par unika örhängen, i vilka det glittrande samspelet mellan måne och varg majestätiskt kommer till sin rätt.

Unika örhängen med konstmotiv

Varje örhänge skildrar det färgmättade porträttet av en silverfärgad varg, av Eddie Le Page, inramat av en halvmåne, vars yta är dekorerad med ett rodiumpläterat filigrankonstverk. Filigransarbetet är besatt med äkta Swarovski®-kristaller och i mörkret börjar halvmånen därunder skimra en aning blåaktigt.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Örhängena utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängliga i handeln. Se med glädje fram emot ett par fascinerande örhängen och beställ ”Vargmåne” helst redan idag!

Du kanske också gillar