Elvis Presley's™ 'Rockin' Roadster' - skulptur

Var Vägens Kung med NYA Elvis Roadster!

  • Skapad för att i detalj återge Ford Model A 
  • Handmålad med blank metallisk och hög-glansig finish
  • Hand-numrerad utgåva i begränsad upplaga
Längd ca. 19,7 cm
798,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
09-08724-001

Alla vet att Elvis Presleys största kärlek var musik – en passion som han delade med hängivna fans runt om i världen... och som under välkända former gav honom elitstatus som ”The King of Rock ‘n’ Roll”!

I förening med sin extraordinära talang för musik, hade denna Hollywood hjärtekrossare också en utpräglad förkärlek till bilar – för dem som han ägde personligen, liksom de han gjorde berömda på den vita duken, särskilt Ford Model A från 1929!

Nu, för första gången, är vi glada över att kunna hedra denna musik- och filmlegend med en hyllning till en av hans mest omtalade ”åkturs-attraktioner”. Introduktionen av ”Elvis Presley’s Rockin ‘Roadster” – en fantastisk, skulpterad premiär som visar Elvis och den verklighetstroget återgivna Ford Model A Roadster från 1929, som fick hans fans att rusa upp i högsta varv!

Medan denna klassiska roadster fick åskådarna att vända sig om, när den likt en raggarbil långsamt körde omkring på Amerikas gator, uppnådde den sin största berömmelse 1957 som bilen som Elvis körde i en Hollywood-film: ”Loving you” (”Ung man med gitarr”). Efter att ha ingått i denna film, och trots framträdanden i andra filmer och TV-program därefter, blev Ford Model A Hot Rod årsmodell 1929 för alltid känd som ”The Elvis Car”!

Kan stoltsera med massor av imponerande detaljer i samlarskala 1:18!

Tillverkad av konstharts i skalan 1:18, är ”Elvis Presley’s Rockin ‘Roadster” målad för hand och endast tillgänglig genom detta specialerbjudande. Elvis-fans och därtill bilsamlare kommer säkert att uppskatta det förnämliga hantverket hos detta ikoniska fordon. Model A-inspirerade detaljer finns i överflöd, från den superblanka svarta showroom-finishen och den glimmande krom-liknande utsmyckningen, till bilens distinkta däck med vita sidor, modifierad V8-motor och superlåg framhjuls-upphängning. ”Hoppa in” och glid långsamt och avspänt fram längs minnenas gata... Beställ nu skyndsamt ”Elvis Presleys Rockin ‘Roadster” till dig själv eller som en exklusiv present!