1 års garanti

Allmänna försäljningsvillkor

Följande betalningsmetoder är möjliga:

Köp med kreditkort: Betalningen dras från ditt kreditkort först när dina varor skickas från vårt lager. Vid delbetalning (endast möjligt för utvalda produkter), kommer samtliga följande rater att automatiskt debiteras ditt kreditkort varje månad. Ända fram till att hela betalningen är gjord, förblir varorna The Bradford Exchange Ltd:s egendom. Vi accepterar VISA och MasterCard.

Köp med Paypal: Du kan anmäla dig med dina inloggningsuppgifter om du redan är PayPal-kund. Om du inte har ett PayPal-konto, kan du anmäla dig som gäst eller öppna ett PayPal-konto.

Så här skickar du pengar från ditt PayPal-konto till vår e-postadress:

  1. Logga in på ditt PayPal-konto.
  2. Klicka på ”Skicka pengar”.
  3. Ange vår e-postadress paypal@bradford.se, beloppet, valutan och vad betalningen avser.
  4. Klicka på ”Nästa”.
  5. På nästa sida, vänligen kontrollera betalningsdetaljerna, inklusive betalningsmetoden och leveransinformationen. Om alla uppgifter är korrekta, klicka på ”Skicka pengar”, för att slutföra betalningen.

Så fort vi tagit emot betalningen, påbörjas din leverans. Vanligtvis tar det bara några minuter tills en PayPal-betalning kommer fram till oss. Om du returnerar varor, återbetalas beloppet till ditt PayPal-konto. Du avgör sedan om du vill använda tillgodohavandet på ditt PayPal-konto direkt på PayPal eller överföra det till ditt giro- eller kreditkorts-konto, vilket du själv kan göra via PayPal. 

Leveranssätt
Vårt europeiska central-lager finns i Tyskland. Av denna orsak måste du räkna med en leveranstid på ca tre veckor (produkter med personlig gravyr ca 6 veckor). Vid förseningar, eller om produkten för tillfället är slutsåld varför den måste beställas på nytt, uppgår leveranstiden till minst 6-8 veckor. För varje produkt tillkommer, utöver inköpspriset, kostnader för frakt och expedition. Frakt- och expeditionskostnaden hittar du på produktsidan, under produktpriset och därtill även i kassan, när du gör din beställning klar. Leveranskostnaden består av leverans, hantering av leveranser och returer, kundkontakter och andra kostnader som hör ihop med din leverans.

Din garanti
Den bästa garantin för våra kunder! The Bradford Exchange erbjuder dig en 100-procentig återköpsgaranti på de flesta av våra produkter – upp till 365 dagar på utvalda produkter, undantagen finns på nedanstående lista. Du får 100-procentig ersättning vid återköp, förutom fraktkostnaden, när du returnerar produkten inom det angivna antalet dagar, enligt de angivna villkoren. Var vänlig och titta på produktdetaljsidan för mer information och för att kontrollera huruvida produktgarantin är tillämplig.

Produktform   Antal dagar som återköpsgarantin gäller
Armbandsur & smycken   120
Kläder & accessoarer   90
Övriga produkt-typer   365
Personligt utformade produkter   Ingen återköpsgaranti


Återköpsgarantin gäller inte för personligt utformade produkter som framställts enligt kundens specificerade önskemål.

EU-förordning om Online-tvistelösning (VO 524/2013/EU)
Från den 15 februari 2016 tillhandahåller Europeiska kommissionen en plattform för tvistelösning genom förlikning utanför domstol. Konsumenterna ges därmed möjligheten att inledningsvis lösa tvister i samband med sin Online-beställning, utan medverkan av rättsinstans för att få ett avgörande. Plattformen för tvistelösning nås via den externa länken http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Integritetspolicy
Våra bestämmelser för att skydda dina personuppgifter hittar du under Integritetspolicy.