Michael

Den här underbart söta pojken, vill erövra ditt hjärta! Av dockkonstnärinnan Linda Murray.

Längd: ca 56 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-01962-001

När små barn tittar på oss förväntansfullt och ser på oss med en frågande blick: ”vill du leka med mig?”, är det svårt att säga nej. Du har säkert tagit en sådan liten skatt i din famn och föll för utstrålningen!

Det glädjer oss ännu mer att kunna presentera en bedårande konstdocka som precis sprider denna charm åt alla håll: ”Michael, jag älskar dig till månen och tillbaka”

lyder titeln på denna unika och otroligt naturtrogna konstdocka! ”Michael, jag älskar dig till månen och tillbaka” har skapats av den populära dockkonstnärinnan Linda Murray och tillverkas av den unika RealTouch®-vinylen. Den bedårande utstyrseln hos lilla ”Michael” har Linda Murray skapat exklusivt hos denna dockkreation.

Om du handlar nu kommer du snart att kunna se in i dessa strålande, bruna ögon. Låt dig överraskas och upplev hur naturtrogen ”Michaels” utstrålning är.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar