Thomas Kinkades Nordpolenby

Upplysta skulpturer baserade på Thomas Kinkades julmålningar

  • Exklusivt från Bradford Exchange
  • Av förstklassigt konstharts Konstfullt utformade och målade för hand
  • Med stämningsfull belysning 
  • Figuruppsättningar UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Med handnumrerat äkthetsintyg
Mått för utgåvan ”Jultomtens verkstad”: Längd: 12,7 cm
Höjd: 10 cm
Djup: 7,6 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti
Produktnummer:
14-01766

I år kan du besöka ”Thomas Kinkades Nordpolenby”, som endast är tillgänglig från The Bradford Exchange. Denna skulpterade lilla by, inspirerad av den hjärtevärmande nostalgi som kännetecknar den oerhört omtyckta, ljusfyllda konsten av Thomas Kinkade, är det perfekta stället att njuta av en underbar, nostalgisk jultid... och det synnerligen bekvämt, från ditt eget hem.

 

Handgjorda och med en hjärtevärmande charm

Varje utgåva är individuellt handgjord av förstklassigt konstharts och handmålad med varma färger. Många av byggnaderna har kärleksfullt gestaltats efter Thomas Kinkades populära julmotiv, som han målade i viktoriansk stil. De belysta fönstren i de ståtliga husen låter ett underbart ljus stråla ut och fyller den romantiska lilla byn Nordpolen med magisk belysning. Ett hjärtevärmande scenario som du kommer att njuta av på nytt, om och om igen, år efter år.

 

Missa inte någon av de exklusiva utgåvorna

Du kan enkelt och bekvämt bli ägare till denna underbara samling, med bara en beställning. Du får inledningsvis den första upplagan ”Jultomtens verkstad”, tillsammans med uppsättningen ”Energiska Älvor”, UTAN EXTRA KOSTNAD. Du kommer sedan automatiskt att få de andra utgåvorna med regelbundna intervall, tills din ”Thomas Kinkades Nordpolenby”-samling är fullbordad. Beställ nu, eftersom denna samling endast är tillgänglig från The Bradford Exchange.

Du kanske också gillar