Stilla Natt

Handgjord ängladocka med vacker klädsel och belysning

  • Handgjord av konstharts, detaljrikt målad för hand
  • Specialgjord och rikligt utsmyckad satin- och brokadklädsel
  • Med änglavingar av mjuka konstfjädrar
  • Spelar melodin ”Stilla Natt”
  • Mer än 40 LED-lampor belyser kappans fåll från insidan
Höjd: 61 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02668-001

Vid julen, denna speciella tid på året, kommer änglarna ner från himlen och ger oss rikligt med gåvor medan deras himmelska melodier fyller våra hjärtan med stor glädje. Njut av en sådan vacker himmelens budbärare – mästerligt utformad och redo att bli den nya höjdpunkten bland dina julprydnader!

Förstklassig hantverkskonst  förenad i en förfinad julängel

Armarna, benen och huvudet hos denna extraordinära ängladocka är handgjorda av konstharts och rörliga. Så du kan alltid åstadkomma spännande poser. Tack vare den mästerliga handmålningen är ögonen lysande himmelsblå. Handmålningen bidrar även till ett fint rosa, livfullt skimmer i det filigrant utformade ansiktet. Änglavingarna på ryggen är gjorda för hand av mjuka syntetiska fjädrar. De är elegant utbredda, precis som om ängeln kunde sväva iväg när som helst. Med en längd på över 60 centimeter blir denna ängel inte bara en medelpunkt i varje juldekoration, utan den är också en underbar inspiration som tillkännager Frälsarens födelse.

Specialgjord klädsel för ett unikt julutseende

Den blondlockiga ängeln är klädd i en specialgjord, fotsida klädsel med en kappa. Kappan, som i midjan endast hålls samman av ett silverfärgat skärp, har en rand av konstpäls och ett silver-vitt brokadmönster. Klädseln är sydd av satin. I randen av konstpäls har över 40 LED-lampor integrerats, vilket gör att denna unika ängel verkar omges av ett himmelskt ljus. Tryck på knappen på dockans rygg, så klingar den klassiska julmelodin ”Stilla Natt” – den perfekta höjdpunkten i varje julfirande! 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna ängladocka utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Ett bifogat äkthetsintyg garanterar dig hög kvalitet och autenticitet. Gläd dig åt en extraordinär julprydnad och en exklusiv samlardocka i ett. Beställ ängladockan med ljus och musik, ”Stilla Natt”, redan idag för säkerhets skull!


Du kanske också gillar