Thomas Kinkade ”Julaftons-Dröm”

Unik bords-julgran med snökula!

  • Unik bords-julgran
  • Stämningsfullt belyst inifrån
  • Med motiv av Thomas Kinkade
  • Snökula med belysning
  • Spelar ett potpurri med 8 älskade julmelodier

Drivs med 3 ”AAA” batterier (medföljer ej).

Originalstorlek: 54.6 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-22493-001

Inspirerad av Thomas Kinkades konst, presenterar Bradford Exchange nu, för dig, en exceptionell julgran som låter alla dina önskningar gå i uppfyllelse. Fira jul som aldrig förr – med en bords-julgran, inklusive ljus, musik samt till och med ”snöfall”. Som sockel återfinns en underskönt utformad snökula, där snön börjar virvla genom en knapptryckning.

Den guldfärgade sockelns fyra stöttor inramar snökulan. Insidan av kulan smyckas av ett tredimensionellt julscenario av Thomas Kinkade, kärleksfullt målat för hand. När du så önskar, klingar ett medley med åtta uppskattade julmelodier.

Granen som sådan är utformad av naturtrogna grenar. De ”snötäckta” kvistarna smyckas av såväl totalt 8 julgranskulor med motiv av Thomas Kinkade som röda julbär och andra juldekorationer. LED-lampor som slingrar sig fram längs grenarna tillhandahåller en stämningsfull belysning. Stjärnan på granens topp kan också lysas upp och utstråla feststämning!

Denna festliga bords-julgran utges exklusivt av The Bradford Exchange och kan inte erhållas i handeln. Granen levereras hem till dig tillsammans med ett för hand numrerat äkthetsintyg. Upplagan är begränsad till endast 120 framställningsdagar. Förvissa dig om att bli ägare till denna krona på verket under varje jul, och beställ ”Julaftons-Dröm” redan i dag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar