Thomas Kinkade Julexpressen

Elektrisk modelljärnväg med verk av ”Ljusets Målare™”

  • elektriska modelljärnvägen med konst av Thomas Kinkade
  • Inklusive skenor och belysning
  • UTAN EXTRA KOSTNAD en 16-delad rälssats inklusive transformator
  • Många verklighetstrogna detaljer

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

998,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-07959

Den första och elektriska modelljärnvägen med konst av Thomas Kinkade!
Gläd dig åt en fascinerande premiär: den första och enda elektriska modelljärnvägen med de älskade målningarna av ”Ljusets Målare™”! Vagnarna är rikligt prydda med Thomas Kinkades hjärtevärmande och nostalgiska vinterscener på båda sidor. Järneksetiketter med röda rosetter bidrar till tågets högtidliga utseende. Framförallt den fungerande strålkastaren på 2-6-0 ångloket och vagnarnas belysning skapar en ljuvlig vinteratmosfär! Serien börjar med ånglok och koltender. Med den andra och tredje leveransen får du UTAN EXTRA KOSTNAD en 16-delad rälssats inklusive transformator till ett värde av 600 kr! Missa inte detta sällsynta tillfälle: Beställ därför helst redan idag din biljett till semestern med ”Thomas Kinkade Julexpressen”!

Utan järnvägen skulle väl traditionen att besöka kära släktingar och vänner aldrig ha blomstrat. Äntligen kunde man tillryggalägga även längre sträckor och förväntans glädje att återses på järnvägsstationen var stor.

Inklusive skenor och belysning
Lägg ihop skenorna och anslut transformatorn. Upplev hur det nostalgiska tåget sätts i rörelse! Speciellt på natten, när lokets lykta lyser i fjärran och vagnarna utstrålar ett trivsamt ljus, då kommer du att uppleva den förtrollande stämningen med denna unika modelljärnväg!

Många verklighetstrogna detaljer
Du behöver inte vara en järnvägsfantast för att kunna glädja dig åt mångfalden av autentiska detaljer. Från kofångaren till de glänsande mässingsrören och till postvagnens skjutdörr – tåget efterliknar ett amerikanskt ånglok från 1800-talet. Påbörja abonnemanget av denna serie redan idag!

Kostnadsfria tillbehör avrundar ”resenöjet” med den mest nostalgiska modelljärnvägen i världen!
Tillsammans med den andra vagnen får du utan extra kostnad en 16-delad rälssats med en totallängd på ca 360 cm. Med den tredje vagnen levereras även 220-volttransformatorn till dig. Transformatorn driver fram lokomotivet och vagnarnas belysning.

Thomas Kinkade - Ljusets Målare™
Thomas Kinkade lyckades som ingen annan konstnär att fånga ljuset på ett oefterhärmligt sätt i sina verk. Hans verk uppskattas av otaliga samlare världen över.

Du kanske också gillar