Thomas Kinkades Vinterby

Belysta skulpturer, efter mästerverk av den berömda Ljusets Mästare™

  • Exklusivt från Bradford Exchange
  • Konstfullt utformade och målade för hand
  • Varje skulptur visar Thomas Kinkades signatur
  • Den hästdragna släden, veteranbilen, förbipasserande och sex upplysta gatlyktor med rosetter ingår i priset för samlingen.
  • Med handnumrerade äkthetsintyg
Avbildning förminskad
Originalstorlek Pensionatet ”Stilla Natt”: 16,2 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
14-07842

Den romantiska visionen, av den berömda Ljusets Mästare™ Thomas Kinkade, tar dig med till denna härliga vinterby, där varma ljus glittrar som tusen stjärnor i snön. Eleganta hus och charmiga butiker inbjuder dig, med sin skimrande ljusglans, att dröja dig kvar eller flanera.

 

Släntra genom en förtrollad ”vinterby”!

De kraftigt upplysta fönstren på det ståtliga viktorianska pensionatet ”Stilla Natt” kastar ett underbart ljus på vägen. När du fönstershoppar kan du upptäcka leksaksbutiken ”Jultomtens-Verkstad” och även butiken ”Helhjärtade Gåvor”. Den hjärtevärmande ”Hoppets Ljus”, som skiner från den lilla kyrkan, fyller den snöiga platsen med en fredlig, eftertänksam stämning. Det är den rätta tiden att njuta av umgänget med familjen och goda vänner. Du är hjärtligt inbjuden till pensionatet ”Stilla Natt”!

 

Med den första upplagan, en tenn-miniatyr utan extra kostnad!

Inkluderad i priset för den första upplagan, ”Stilla Natt”, är den utsökt handmålade tenn-miniatyren av målaren Thomas Kinkade och hans fru! Och även under den fortsatta utgivningen av samlingen kan du se fram emot värdefulla och konstnärliga tillbehör som en veteranbil, en romantisk hästsläde eller en uppsättning upplysta gatlyktor med festliga rosetter – och allt detta utan extra kostnader för dig!

 

Beställ därför helst redan idag den första utgåvan ”Stilla Natt” idag och förvissa dig om att bli ägare till hela kollektionen ”Thomas Kinkades Vinterby”!

Du kanske också gillar