Silver Moon Express - modelljärnväg

Samla på en modelljärnväg med fascinerande vargporträtt av konstnären Al Agnew

Pris: per leverans

Varje ytterligare utgåva i samlingen kommer att skickas separat i intervall om 30 dagar och faktureras, så länge du önskar. Samlandet kan sägas upp när som helst, utan att orsak anges.

Spår-oval i 14 delar med en total längd på ca 360 cm
899,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
14-09137

Förr i tiden, när tågen i Amerika dag efter dag körde genom den orörda vildmarken, bjöd varje blick ut genom fönstret på ett oförglömligt naturskådespel. Silvermåne Expressen påminner om järnvägens storslagna pionjärdagar, och efterliknar den dåtida ”järn-hästen” autentiskt in i minsta detalj. Kliv på och upplev vildmarkens fascination i ditt hem!

Livfull modelltågs-fascination
Silvermåne Expressen kombinerar på ett unikt sätt nostalgin hos historiska järnvägar med vargens mystiska aura. Sätt helt enkelt bara ihop järnvägs-skenorna och anslut transformatorn – och se själv hur ångloket kraftfullt börjar röra sig! I synnerhet på natten, när lokets strålkastare lyser lång väg, och belysningen från vagnarna kommer till sin fulla rätt, kan du uppleva den unika magi som härskar i de oändliga skogarna på ett aldrig tidigare skådat sätt!

En uppsjö av autentiska detaljer
Du behöver inte vara en järnvägs-nörd för att njuta av mångfalden av autentiska detaljer. Från lokets kofångare till utformningen av vagnarna, har inriktningen varit strikt originaltrogen återgivning. Järnvägs-uppsättningens skala garanterar maximal mängd detaljer i en platsbesparande konstruktion.

De storslagna vargavbildningarna av den mångfaldigt prisbelönte naturkonstnären Al Agnew pryder sidorna på detta nostalgiska tåg, vars förebilder för länge sedan kämpade sig fram genom det väldiga Amerika. Från det originaltrogna 2-6-0 ångloket till post-vagnen och passagerarvagnen, visar varje utgåva ytterligare ett motiv med vargar som strövar genom skogarna eller låter det omisskännliga skriet från vildmarken ljuda. Följ detta tjut, medan tåget kör sina rundor i ditt hem.

Järnvägsbanan börjar med ånglok och kolvagn. Med den andra och fjärde leveransen erhåller du UTAN EXTRA KOSTNAD ett 14-delars sken-set, inklusive transformator, till ett värde av cirka 600 kr! 

Du kanske också gillar
 1. Thomas Kinkade Julexpressen
  Thomas Kinkade Julexpressen
  999,00 kr Varje utgåva
 2. Ångloksnostalgi
  Ångloksnostalgi
  1 998,00 kr Varje utgåva
 3. Ford Mustang Julgran
  Ford Mustang Julgran
  1 998,00 kr Varje utgåva