Swissair Spirit - herrarmbandsur

Fira en minnesvärd Swissair-årsdag

Armbandsuret med en touche av SWISSAIR excellens

  • Officiellt licensierat
  • Urtavla i Cockpit-stil med Swissair-logotyp och jubileumsår
  • Robust, kostbart guldpläterad ädelstålboett och läderarmband
  • Kvartsurverk av hög kvalitet med stoppurs-funktion och datumvisning
  • Varje ur är unikt – tack vare individuell numrering

 

Diameter, boett (utan krona): 44 mm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
578-FAN51.01

I 70 år var Swissair rätt och slätt flaggskepps-flygbolaget i toppklass, eftersom det under årtionden satte milstolpar i luftfarten, med sin kvalitetsmedvetenhet. Det är förmodligen därför som inget annat flygbolag hade ett så gott rykte runt om i hela världen. År 2021 kunde Swissair fira sitt 90-årsjubileum.

Armbandsuret ”SWISSAIR SPIRIT” är en prestigefylld hyllning till Swissairs 90-åriga historia. En historia som handlar om ärorika uppgångar, stora framgångar men också smärtsamma nederlag. Det officiellt licensierade armbandsuret har ett robust, kostbart guldpläterat hölje av ädelstål och ett matchande läderarmband. Urtavlan i cockpit-stil är inspirerad av Swissairs eleganta design, har tre kronografer med stoppurs-funktion och pryds av original Swissair-logotypen och jubileumsåren. Baksidan är individuellt numrerad. Därmed är varje ur ett omisskännligt unikt föremål.

Denna unika hyllning till det tidigare schweiziska flygbolaget är endast tillgängligt från Bradford Exchange och tryggas av vår 120-dagars-återköps-garanti. Det armbandsuret kommer inte bara att få ett gott gensvar från Swissair-beundrare, utan kommer också att göra klocksamlare över hela världen förtjusta. Så beställ ditt ”SWISSAIR SPIRIT”-armbandsur nu, utan dröjsmål

.

 

 

Du kanske också gillar