En Man Av Värld

Personligt utformad ring bara för ”HONOM”

  • Personlig utformning med monogram UTAN EXTRA KOSTNAD 
  • På äkta onyx-sten 
  • Med två äkta diamanter 
  • Kostbart pläterad med sterlingsilver 
  • Guldpläterade accenter
Storlek: 8-15 

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Hitta din storlek: klicka här

Maximalt antal tecken: 1

Ta bort gravyr

Produktnummer:
01-26670-001P

Klassisk och elegant. Det finns mycket som denna beprövade look har åstadkommit i generationer och därför är den rätt och slätt tidlös. Precis som med signet-ringarna med ringbärarens sigill, var bärandet av monogram-ringar förr i tiden reserverat för de mäktiga manliga härskarna och adelsmännen. Medan motivet för signet-ringen vanligtvis var familjens vapensköld, graverades ringbärarens initialer in i en monogram-ring. Det var rätt markering, för en man av värld att ge sin personlighet rätt framtoning.

 

God smak överförd till ädla material

Med den personligt designade herr-ringen ”En Man Av Värld” tolkar du nu din stil på ett mycket personligt sätt. Här har god smak och elegans omsatts till de bästa materialen. Ringen är elegant pläterad med sterling-silver och accentuerad med en sober guldplätering. Monogrammet kommer att, enligt ditt önskemål, graveras in i den äkta onyx-stenen som flankeras av två äkta diamanter på sidorna. Till dig själv eller som en kostbar gåva: Den tidlösa designen och den exklusiva personliga utformningen gör ringen till en smyckeklenod som du kommer att ha på dig med stolthet!

 

Endast tillgänglig en kort tid

Varje ring är specialgjord på beställning och levereras till dig i en smakfull presentask. Ringen åtföljs av ett äkthetsintyg som styrker dess autenticitet och garanterar högsta kvalitet samt exklusivt hantverk, gjort för hand. Gör din beställning av ringen ”En Man Av Värld” redan idag, för säkerhets skull; eftersom den bara är tillgänglig under en begränsad tid!