Spirit of Concorde - Armbandsuret

En officiellt licensierad Spirit Of Concorde herrklocka

  • Exklusivt tillgänglig från The Bradford Exchange – du hittar inte denna utgåva någon annanstans!
  • Officiellt licensierat av Spirit of Concorde
  • Uret representerar en prestigefylld hyllning till flygikonen, som flög i mer än dubbla överljudshastigheten
  • Det har en robust boett av ädelstål och ett matchande läderarmband
  • Urtavlan är inspirerad av Concordes eleganta design, har datumvisning och avbildar den officiella Spirit Of Concorde-logotypen

Boettens mått: 3,3 x 3 cm (inklusive krona).

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
578-FAN38.01

En unik och officiellt licensierad Concorde herrklocka med robust hölje av ädelstål och ett läderarmband, exklusivt från The Bradford Exchange – Fira den första flygningen med den legendariska CONCORDE 1969. Den fransk-engelska testflygningen, som startade från Toulouse, ägde rum på en höjd av 3 000 meter och varade i cirka 27 minuter. En ny era i flyghistorien hade börjat. Den exklusiva och officiellt licensierade ”Spirit Of Concorde” herrklockan är en unik hyllning till denna första flygning. Officiellt licensierad av Spirit of Concorde, utges den exklusivt av Bradford Exchange.

  

Klockan representerar en prestigefylld hyllning till flygikonen, som flög mer än dubbla överljudhastigheten. Den har ett robust hölje av ädelstål och ett matchande läderarmband. Urtavlan är inspirerad av den eleganta Concorde-designen, har datumvisning och återger den officiella Spirit Of Concorde-logotypen.

  

Denna unika hyllning till fransk-engelsk ingenjörskonst åtföljs av en specialdesignad presentationsask, ett äkthetsintyg och vår berömda 120-dagars-återköps-garanti. Beställ nu!

Du kanske också gillar