Silver-välsignelse - Julgran

Ett silverglänsande underverk med skiftande färgbelysning och ett tåg i rörelse

  • Dina fördelar sammanfattade
  • Bordsjulgran i stort format, med omväxlande färgat ljus
  • Helt skulpterad viktoriansk julby, inspirerad av Thomas Kinkade
  • Silverfärgade grenar reflekterar ljuset på ett fantastiskt vis
  • Med ett tåg i rörelse
  • Med ett medley av 8 populära jullåtar
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-34316-001G

Fira med ett förtrollande hav av ljus
I hjärtat av varje julfirande står en rikligt dekorerad och gnistrande julgran. Och medan vi beundrar dess skönhet, klingar julens melodier i våra hjärtan. Det är just dessa ögonblick som Thomas Kinkade har fångat i sina färgstarka och lysande konstverk. Bilder av lycka fyller en glad och harmonisk jul.

Underbar ringdans av ljus, musik och rörelse
Trädet är påkostat gjort av glänsande silvergran-grenar. Omväxlande färgade ljus skapar en sann långdans av ljus i alla färgerna blått, rött och grönt. Färgglada, glänsande julgranskulor förstärker den unika färgglansen. Trädets sockel visar upp en romantisk, snötäckt by med viktorianska julvillor. Husen är alla helt modellerade och handmålade in i minsta detalj. Inspirationen till deras design kommer från de underbara julmålningarna av Thomas Kinkade. Ett litet ånglok kör runt den stämningsfullt upplysta byn, medan ett medley av åtta populära julsånger spelas.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna bordsjulgran utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Gör det festligt dekorerade och färgglatt upplysta trädet till mittpunkten för dina julprydnader. Upplagan är begränsad. Förvissa dig därför om att erhålla ditt personliga exemplar och beställ ”Silver-välsignelse” idag!