Thomas Kinkade Vinterglädje - snöglob

Inspirerad av Thomas Kinkades förtrollande julkonst 

  • Handgjord och handmålad Thomas Kinkade-by med rörliga tåg
  • Stämningsfullt upplyst från insidan
  • Omsorgsfullt färglagd för hand
  • Spelar en medley av åtta julsånger
  • Begränsat till endast 120 produktionsdagar

Storlek:  24,1 x 20,3 cm (B x H) 

Nätadapter ingår, kan även drivas med 3”AAA”-batterier (ingår 

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
01-23681-001

Ett julfirande för hela familjen!
Slädturer och snögubbekonst med barnen. Gästvänliga hem, vackert dekorerade och som utstrålar en festlig glans. Mjukt fallande snö och ljudet av ett ånglok i fjärran, som tar hem familj och vänner för en oförglömlig fest. Det är dessa minnen och stunder som gör julen till en så harmonisk och glädjefylld tid för oss. Fira denna unika julstämning med en exceptionell skulptur - full av rörelse, ljus och musik!

Snöglobsbyn av Thomas Kinkade
Konstnären Thomas Kinkade är världsberömd för sina viktorianska julmotiv, som är oöverträffade med sin i romantiska och färgstarka utstrålning. Inspirerad av hans verk har även denna idylliska snöglobs by designats - individuellt handgjord och handmålad in i minsta detalj. De tre miniatyrbyggnaderna är upplysta från insidan och ”snö” virvlar runt byggnaderna med en knapptryckning. En silverstjärna pryder toppen av klotet, som placerats i mitten av ett helt skulpterat och snötäckt landskap.

Ångloket i miniatyr vid foten av vinterlandskapet följer sin kurs oavbrutet, upprepade gånger in och ut ur tunneln. Detta ackompanjeras av en ett medley av åtta populära julsånger, från ”Jingle Bells” till ”We wish you a Merry Christmas”. Den trädliknande sockeln basen har en guldfärgad titelplakett.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna julskulptur är exklusiv för The Bradford Exchange och finns inte tillgänglig i butik. Upplagan är begränsad till endast 120 dagar efter färdigställandet. Ett äkthetsintyg medföljer som garanti. Dekorera ditt hem med magin från en viktoriansk julby och beställ ”Thomas Kinkade Vinterglädje” idag!