Nürburgring Grand Prix – Armbandsur

Formel 1 gör comeback Nürburgring Grand Prix armbandsur

  • Seiko VD54-kvartsurverk
  • Officiellt auktoriserat
  • Ädel guldplätering
  • Svart silikonarmband
  • Personligt utgivningsnummer

Ø Boett: 4,5 cm. Höjd: 11 mm. Silikonarmband 24 mm brett. Längd, justerbar för handledsomkrets på ca 14,5-20 cm

2 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 766,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
522-EAS01.01

När motorsportens främsta klass återvände till Nürburgring 2020, efter ett sjuårigt uppehåll, gick ett sus genom media och känslorna svallade högt bland fansen. När allt kommer omkring, är legendariska tävlingsevenemang förknippade med Eifel-racerbanan, oavsett om det är i ”Gröna Helvetet” eller, från 1984, på den moderna Grand Prix-tävlingsbanan.

 

För att hedra denna känslofulla comeback, ger The Bradford Exchange nu ut det officiellt auktoriserade Nürburgring Grand Prix-armbandsuret. Det är gjort av förstklassigt ädelstål och därefter kostbart guldpläterat. Ett pålitligt Seiko VD54-urverk tickar inuti. Banavsnittens längd, loppets totala distans och antalet varv anges på stoppurets urtavlor. Utöver det, finns en plakett för Grand Prix-banan och logotypen ”Nürburgring”. Som en hågkomst av de slicks (tävlingsdäck) som används på formelracing-bilar, har uret försetts med ett bekvämt silikon-armband, som perfekt rundar av det sportiga utseendet. Den individuella numreringen på baksidan är din garanti för att du äger ett unikt föremål.

 

Detta armbandsur utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Upplev racersportens fascination och beställ ditt eget exemplar av ”Nürburgring Grand Prix”-armbandsuret, helst redan idag, för att vara på den säkra sidan!

Du kanske också gillar