Apollo 11 - Gold Edition - Herr-kronograf

Dina fördelar sammanfattade Till minne av månlandningens 50-årsjubileum

  • På baksidan visas det officiella NASA-emblemet för Apollo-rymdfärdsuppdragen
  • Högkvalitativ ädelstålboett
  • Med guldpläterad återgivning av månlandaren på urtavlan
  • Inklusive ditt personliga utgivningsnummer – varje ur är ett unikt föremål
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Diameter, boett: 4,5 cm  (inklusive krona)  
Omkrets, armband: 21 cm (inklusive lås)

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
526-EAS13.01

Det finns få datum i historien när vi kan komma ihåg exakt var vi var i det ögonblicket och vad vi gjorde då. Den 20 juli 1969, dagen för den första bemannade månlandningen, är verkligen ett av dem. Miljontals människor runt om i världen såg direktsändningen i sina tv-apparater, när Neil Armstrong blev den första personen att gå på månen. Fira nu 50-årsjubileet av denna historiska händelse, med det unika samlaruret ”Apollo 11 - Gold Edition”!

 

Unik design – hög precision

Detta professionellt handgjorda, slitstarka och kostbart med guld pläterade armbandsur av ädelstål, med ett matchande armband, visar månlandaren, som också är rikligt guldpläterad, vilket accentuerar den detaljerade urtavlan; det gör också en bild av månen vid positionen för tolv. Klockan har även ett högkvalitativt kvartsurverk med stoppurs-funktioner och datumvisning. Lysande visare och markeringar gör det lätt att avläsa tiden, dag och natt. På baksidan av höljet visas det officiella emblemet för Apollo-rymdfärdsuppdraget, ingraverat med Apollo ”A”, flankerat av jorden och månen. Det världsberömda citatet: ”Detta är ett litet steg för en människa, men ett jättelikt språng för mänskligheten” (på engelska) ramar in Apollo-emblemet, medan den individuella numreringen gör varje klocka verkligt unik.

 

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Uret utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för varje exemplar. Ha på dig en unik hyllning till erövringen av rymden och beställ ditt samlarur ”Apollo 11 - Gold Edition”, helst redan idag!

*För att visarna ska lysa, måste klockan först hållas mot en stark ljuskälla.

Du kanske också gillar