Spirit of Concorde – Flygarjacka

En officiellt licensierad hyllning till Concordes 50-årsjubileum

 

  • Officiellt licensierad 

  • Kungsblått foder med ett mönster av ­Concorde-siluetten

  • Med dynamiska SPIRIT OF CONCORDE-märken på ärmarna

Finns i storlekarna M till XXL
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 30-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
418-SHA02.01

50-årsjubileet av Concorde 001:s MACH 2-rekord firades 2020. Den 4 november 1970 flög Concorde 001 dubbla ljudhastigheten och uppnådde för första gången sin avsedda marschfart. Hylla denna innovation inom flygtekniken och Concordes många prestationer med en unik stilig herrnylonjacka, officiellt licensierad av SPIRIT OF CONCORDE.

Den handgjorda och slitstarka kungsblå nylonjackan, med stickade muddar och midjeband, visar upp hyllningar till Concorde-flygplanet. På bröstet finns en siluettbeteckning av flygplanet broderad i guld-toner. På ärmarna återges högkvalitativa broderade och tryckta märken. På det kungsblåa fodret avtecknar sig ett mönster av Concorde-siluetten, medan quiltningen av jackan ger extra skydd mot väder och vind. För att fullända finishen, är jackan försedd med två sidfickor med dragkedja och en innerficka.

Exceptionellt värde – beställ din officiellt licensierade jacka idag!

Denna hyllning till brittisk ingenjörsskicklighet är endast tillgänglig från The Bradford Exchange, beroende på tillverkningen. Ditt förvärv kommer att omfattas av vår 30-dagars-återköpsgaranti. Jackan går att beställa nu! Detta erbjudande kommer sannolikt att bli mycket uppmärksammat, och då inte bara av jacksamlare, varför snabb beställning rekommenderas.

Du kanske också gillar