Min Lilla Sötnos

Du kommer att bli förälskad så snart du håller lillan i dina armar! Av dockkonstnärinnan Tasha Edenholm.

  • Världspremiär och dockdebut av Tascha Edenholm hos The Ashton-Drake Galleries
  • Med naturtrogen vikt
  • Av hudliknande RealTouch®-vinyl
  • Med söta kläder

Originalstorlek: ca 43 cm

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02004-001

Så liten och söt att du inte kan låta bli att röra vid hennes lilla söta näsa! Så mycket personlighet i en liten baby, inte undra på att den lilla har fått smeknamnet ”Sötnos”. Gläd dig åt den underbara dockdebuten från konstnärinnan Tasha Edenholm.

Verklighetstrogen in i minsta detalj
”Min Lilla Sötnos” är en otroligt verklighetstrogen babydocka som har tillverkats i naturtrogen RealTouch®-vinyl och som känns som riktig babyhud. Hon har handapplicerat hår och charmiga, handmålade detaljer. Från hennes oemotståndliga mörkblå ögon till hennes söta runda tår och den verklighetstrogna vikten – denna skapelse har tagits fram med kärlek och omsorg. Du kommer att bli förälskad vid första blicken i de djupblå ögonen. Håll upp henne och ta henne i dina armar. Därefter vill du inte mer lämna ifrån dig ”Min Lilla Sötnos”.

En exklusiv dockpremiär
Och det finns någon mer som tycker att den lilla sötnosen är oemotståndlig - en liten parad med söta elefantungar! De marscherar efter varandra på framsidan av bodyn med picotkant. Reservera Tasha Edenholms debut ”Min Lilla Sötnos” helst redan idag!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar