Mira, Lilla Solstråle

Av den prisbelönta konstnärinnan Linda Murray

  • Handgjord och handmålad
  • Av mjukt RealTouch®-vinyl
  • Väger lika mycket som en riktig baby
Originalstorlek 45.7 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02620-001

Vädret är fullkomligt perfekt och denna lilla skatt är helt rätt klädd för en hel dag med skoj i solen. Den solgula klänningen ser underbart söt ut, men det är de stora ögonen, så fulla av tindrande glädje, som gör att du faller för denna söta ängel. Hej på dig, ”Mira, Lilla Solstråle”!

Med stor stolthet presenterar The Ashton-Drake Galleries det senaste mästerverket av den ansedda konstnärinnan Linda Murray, och en exklusiv dock-premiär för våra kunder. Lilla ”Mira” är så oemotståndlig att du vill hålla henne i famnen. Gör det, så känner du den lillas naturtrogna vikt, något som gör henne så otroligt realistisk när du lyfter upp henne i dina armar!”Mira” är gjord för hand, av vårt unika RealTouch®-vinyl. Härigenom känns hennes hud nästan likadant som på en riktig baby. Hennes lilla kropp har samma vikt som en riktig baby och hon rör sig så naturligt och flexibelt, att du helst för alltid vill vagga ”Mira” i dina armar.

Du kommer att förtrollas av alla förfinade detaljer, de späda, rosa kinderna, de näpna fingrarna och tårna, det lena, handapplicerade håret och de handmålade finger- och tånaglarna. Och naturligtvis inte att förglömma, de oemotståndliga glittrande stora ögonen!

Den lilla solstrålen ”Mira” är klädd i en gul sommarklänning och ett par vita sandaler, som låter hennes små tår skymta fram. Klänningsbandet är dekorerat med en stor tusensköna. Också på huvudet återfinns samma mönster som på klänningen. Där sitter ett hårband med en stor blå och vit rosett med en liten tusensköna i mitten.

Denna unika dock-klenod ges ut exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Ett bifogat äkthetsintyg garanterar dockans höga kvalitet och äkthet. Upplev charmen och den glada utstrålningen hos lilla ”Mira”, låt dig tjusas av den och upplev ett verklighetstroget dock-mirakel. Beställ ”Mira, Lilla Solstråle” redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar