Rosie, Ljuva Ängel

Spännande naturtrogen konstdocka med en snuttefilt UTAN EXTRA KOSTNAD

  • Av konstnärinnan Ping Lau
  • Ej tillgänglig i handeln
  • Väger lika mycket som en riktig baby
  • Av RealTouch®-Vinyl
  • UTAN EXTRA KOSTNAD för dig: en gosig filt med ett uppbyggligt budskap
Originalstorlek: 45,7 cm
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02457-001

De oemotståndliga, bruna ögon, det söta lilla leendet och de förtjusande små fingrarna och tårna. Rätt och slätt allt på lilla ”Rosie” är så kostbart och bedårande, att du aldrig mer vill sätta ner denna nätta ängel från dina armar. Detta kan vi tacka Ping Laus storslagna konst för. Redan med de två porträttdockorna ”Savana” och ”Emilia”, har hon skapat unika mästerverk för The Ashton-Drake Galleries. Med sin hantverksskicklighet bevisar hon återigen hur en liten babydocka kan väckas till liv.

Spännande naturtrogen med en snuttefilt UTAN EXTRA KOSTNAD
Huden på lilla ”Rosie” är handgjord av den mjuka RealTouch®-vinylen. Ta upp henne i dina armar, så kommer du att känna hur naturlig huden är och den lillas verklighetstrogna vikt. Den detaljerade färgningen och det handapplicerade håret gör ”Rosie” ännu mer oemotståndlig!
”Rosie” har på sig en fräsch vit klädsel som är dekorerad med spetsar. Ett sött hårband med vita och rosa rosetter pryder hennes huvud. Den lilla ligger på en mysig, mjuk skirt rosa-färgad filt. Det uppbyggliga ordspråket ”Blessed are the Pure of Heart” (”Välsignade är de som är rena i hjärtat”) står ovanför ett lustigt hoppande litet får. Naturligtvis kommer du att erhålla den lilla filten från oss UTAN EXTRA KOSTNAD med din beställning.

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries!
Den imponerande realistiskt utformade samlardockan ”Rosie, Ljuva Ängel” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och är inte tillgänglig i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar kvaliteten och exklusiviteten för denna förnämliga konstdocka. Låt dig förtrollas av charmen hos denna nätta dockdröm och beställ för säkerhets skull ”Rosie, Ljuva Ängel” redan idag!