Gläd dig med lilla „Lea“! Ett barnporträtt fyllt av glädje. Naturtrogen konstdocka av Monika Gerdes.

Längd: ca 61 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
722-JE014.01

”Leas” glada min är full av livsglädje. Solstrålarna kittlar henne på den söta nästippen och överallt surrar det. Luften doftar av blommor och gräs. Helt enkelt underbart! Vad finns det härligare än att vara ute i naturen en varm sommardag? Ett barnporträtt fyllt av glädjeoch kärlek tack vare konstnärinnan Monika Gerdes, som har skapat dockan ”Lea” exklusivt för våra kunder, dvs. för dig. Den här härliga känslan kan du njuta av gång på gång. På sitt unika vis har hon skapat ett barnporträtt som inte kan vara gladare och mer inspirerande. ”Lea njuter av sommaren” väcker sommarkänslor i dig: titta in i hennes blå ögon och du förstår vad vi menar.

Av vinyl i samlarkvalitet med många tillbehör
Det skrattande ansiktet, de runda armarna, benen och bröstplattan har skapats i förstklassig och luktfri vinyl i samlarkvalitet. ”Leas” bål är tillverkad i mjukt tyg. De strålande ögonen verkar nästan äkta och gör denna docka till någon alldeles speciellt! Specialgjorda tillbehör som t-shirt, jeanskjol, vita mamelucker och tuffa gympaskor sätter pricken över i på ”Leas” sommarlook. Naturligtvis kan ”Lea” också ha på sig andra ännu somrigare kläder - det är din fantasi som avgör!

Exklusiv världspremiär hos The Ashton-Drake Galleries
Den kända konstnärinnan Monika Gerdes skapade ”Lea” exklusivt för The Ashton-Drake Galleries och vi är stolta över att idag kunna presentera denna världsnyhet för dig! Dockan åtföljs av ett äkthetsintyg, som intygar att detta är en Monika-Gerdes originaldocka. Upplev en liten flickas glädje och se fram emot ”Lea”!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar