Maxl går på Oktoberfest - samlardocka

Naturtrogen pojkdocka i populär folkdräkts-stil

  • Av den omtyckta dock-konstnärinnan Monika Levenig
  • Huvudet, armarna och benen är gjorda av högkvalitativ, luktfri samlarvinyl
  • Flera olika positioneringsalternativ, tack vare rörliga axel- och höftleder
  • Handgjord och handmålad
  • I förtrollande Oktoberfest-dräkt
63 cm lång!
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
722-SUP07.01

Maxl går på Oktoberfesten

Nu är det dags – lilla ”Maxl” kan åka till sin första Oktoberfest, med sina föräldrar! Mamma har specialsytt en riktig folkdräkt särskilt för honom. Och äntligen får han dessutom en tjusig hatt med imiterat getskägg, som det som pappa ofta har. ”Maxl” har stolt placerat sin hatt på huvudet alldeles själv. Hans små fingrar letar alltid efter snickarbyxornas lekfulla tofsar.

Uppmärksamhet har ägnats åt alla förfinade detaljer i denna fashionabla pojkdräkt. Handbroderade Edelweiss-blommor finns till exempel på kalvstrumporna och den rutiga bomullsskjortan. Och den trehörniga hatten har samma skogsgröna färg som på en jägarhatt och är dekorerad med tre små märken.

Av Monika Levenig exklusivt för The Ashton-Drake Galleries

Denna konstdocka utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries och finns inte i butiker. Dockan är handgjord av samlarvinyl och noggrant målad för hand. Tack vare den mjuka tygkroppen är ”Maxl” mycket rörlig och trycker sig kärleksfullt mot dig. Se fram emot en unik klenod, iförd en underbar, traditionell klädsel. Beställ ”Maxl går på Oktoberfesten” idag!

 


Du kanske också gillar