Betlehems ängel

En skyddsängel, med belysning och musik

  • Vackert detaljerat, handmålat konstharts
  • Upplyst med LED-lampor för ett varmt sken
  • Spelar melodi ”Å, lilla stad av Betlehem”
  • Utrustad med lyxiga tyger och rika dekorationer

Höjd: ca. 61 cm 

Drivs med  3 ”AA” batterier (medföljer ej)

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
03-03201-001

En illuminerad julberättelse med ljud
Det är julafton och midnatt närmar sig. Varje år kommer en strålande ängel till jorden och lyser med sitt eviga ljus över natthimlen och håller vakt. På avstånd hörs en välbekant melodi: Den rörande melodin till ”Å, lilla stad av Betlehem”. Ljuskällor dyker upp och kommer närmare. Glädjen fyller våra hjärtan när vi blickar upp mot himlen, fulla av förväntan - år efter år. Låt dig förtrollas av ”Betlehems ängel”, denna skickligt tillverkade samlardocka med festliga dekorationer, ljus och musik, designad av hantverkarna på Ashton-Drake gallerierna.

Ett himmelskt mästerverk
Ingen annanstans hittar du en porträttfigur av en sådan förstklassig kvalitet. Med en imponerande höjd på nästan 61 centimeter och skulpterad av fint konstharts utstrålar denna ängel en otrolig närvaro. Detta understryks av de mystiska blå ögonen och ängelns släta ansikte, som ramas in av en peruk med mjuka blonda lockar. En bild av barnsängen med LED-belysta stjärnor lyser ovanför fållen på den festliga klänningen, en rofylld melodi spelas med en knapptryckning och kompletterar helheten.

En änglalik ensemble
”Betlehems ängel” kommer garanterat att väcka uppmärksamhet på julfesten. Klänningens metalliskt skimrande tyg påminner om stjärnorna på natthimlen. Klänningen pryds av fin chiffong och många silverutsmyckningar. Det skimrande tyget är dekorerad med vit fuskpäls vid halsen, ärmarna och kjolens nederkant. En marinblå broderad rock med Betlehems silhuett fördelar sig över den silverblåa kjolens framsida. Dockan bär ett glittrande stjärnhalsband i silver och en matchande stjärna på sina gyllene lockar. De vita vingarna av konstfjädrar ser ut att komma direkt från himlen och är avtagbara.