Oändlig Kärlek

Personfierat diamant- och födelsesten halssmycke. Besatt med en äkta diamant!

Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.Höjd: 2,9 cm / Kedjans: 45 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
01-07928-001P

I en exklusiv design har symbolen för oändligheten integrerats – vilket fantastiskt sätt att uttrycka kärlekens oändlighet. 

Den perfekta kärleksgåvan

Personifiera ditt eget smycke med era namn och era personliga födelsestenar. Diamant- och födelsestensmycket ”Oändlig Kärlek” tillverkas för hand i massivt sterlingsilver. I de båda hjärtana integreras de födelsestenar du väljer och en vacker kedja bildar en elegant helhet av smycket. De båda hjärtana gnistrar med era födelsestenar och symboliserar på så sätt kärlekens gemenskap som binder er samman. Dessutom har en äkta diamant integrerats i den enastående designen och era båda namn graveras kärleksfullt in i det ädla sterlingsilvret.

Det bifogade äkthetsintyget intygar exklusiviteten och bestyrker därmed detta underbara smyckes förträffliga kvalitet. Smycket levereras hem till dig i en mjuk sammetspåse.