Alla Mina Små Ankor

Fräscht nybadad och kelig, precis som i verkliga livet!

  • Förnämlig, tvättbar RealTouch® vinyl
  • Rörliga leder
  • Handapplicerat hår, som kan tvättas och kammas
  • Festlig badhandduk
  • Liten schampoflaska och hårborste

Längd: 44 cm

1 599,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 533,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02044-001

Med denna exklusiva dockpremiär från Ashton-Drake Galleries är det garanterat ett sant nöje att bada!
En enda titt på detta soliga lilla leende, de mjuka, runda kinderna och de skinande, lyckliga ögonen är allt som behövs. Sedan vet man hur mycket denna baby njuter av sitt bad. Från hennes blonda hår, vidare till de nätta små fötterna utstrålar den lilla flickan lycka och solsken. Och även du kommer att bli lycklig när du upptäcker den sammetslena, smidiga huden medan du tvättar den lilla badflickan, och hennes mjuka lockar, med varmt vatten.

Denna oemotståndliga nya dockskapelse av Linda Murray är den första dockan från The Ashton-Drake Galleries som du kan tvätta. Tack vare vårt patenterade RealTouch® vinyl ger dockan ett så verklighetstroget intryck, att man nästan kan höra den lilla fnissa.

Naturtrogen och unik – till och med i badet!
Känd för sina fenomenalt realistiska verk, har Linda Murray skapat denna förtrollande babydocka som du säkert omedelbart blir förtjust i. Konstdockan ”Alla Mina Små Ankor” har ett mjukt, för hand applicerat hår, charmerande blå ögon och ögonfransar, vilket gör att hennes strålande blick ser så påtagligt levande ut. Hennes kropp av utsökt RealTouch® vinyl känns precis som om det vore riktig hud, och med en längd på 44 cm och hennes rörlighet, kommer du att uppleva det som om du badade en livs levande baby.

Roliga badaccessoarer ingår i priset
Som matchande tillbehör till denna dockdröm har konstnärinnan skapat en lustig ank-badhandduk. Titta bara hur originellt huvan har utformats. Och om den lilla flickan fryser, kan hon till och med sätta in händerna i de påsydda små ankfötterna. På detta vis kan den lilla solstrålen, efter ett härligt bad, på ett fluffigt vis torka sig torr. I priset ingår dessutom en liten schampoflaska och en rosafärgad hårborste.

Missa inte detta unika tillfälle!
Denna senaste docka av konstnärinnan Linda Murray är en exklusiv dockpremiär som du inte bör gå miste om. Tveka därför inte, utan beställ omgående konstdockan ”Alla Mina Små Ankor”. Den lilla, badande skönheten väntar synnerligen otåligt på att få fylla ditt hem med strålande solsken.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar