Coco

En förtjusande dockpremiär av Linda Murray gör att man blir varm om hjärtat!


Längd: 40 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-01770-001

Något som började som en gåva till dottern, utvecklades snabbt till en av de mest hänförande dockskapelserna av Linda Murray. Nu kan också du lära känna ”Coco”, den förtrollande apdockan skapad av den mångfaldigt prisbelönta konstnärinnan. Det är en sagolik PREMIÄR och en milstolpe i Ashton-Drakes historia!

”Coco”, den lilla apflickan, är så näpet och detaljrikt utformad att betraktarens hjärta nästan svämmar över av glädje när man tittar på det förtröstansfullt blickande ansiktet med de stora, öppna ögonen. Dessutom är ”Coco”, med sin smidiga kropp, fullt rörlig. Man skulle helt enkelt bara vilja ta upp ”Coco” i sin famn och ge henne en stadig kram.

Söta ”Coco” är framställd av förnämligt RealTouch®-vinyl och kärleksfullt målad för hand. In i minsta detalj är fötterna, händerna, ansiktsformen och hudveck fulländat återgivna. Det för hand fastsatta håret framhäver den lilla apflickans oerhört naturtrogna utseende. Därtill kommer ögonen som verkar så underbart levande! Det är precis som om man skulle beskåda en livs levande varelse.

”Coco” är klädd i en mjuk och mysig fleece-topp och en frottéblöja. Och skulle den lilla för en gångs skull vara ledsen, så har hon en napp som tröstar henne. ”Coco”, en liten babyapa, är rätt och slätt så gullig att det är svårt att beskriva med ord.

Den förtjusande och förtrollande lilla apdockan ”Coco” utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries. Ett äkthetsintyg styrker denna unika konstdockas autenticitet. Förvissa dig redan i dag om att bli ägare till denna milstolpe inom dockkonsten!Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar
 1. Lea
  Lea
  1 998,00 kr
 2. Rosie, Ljuva Ängel
  Rosie, Ljuva Ängel
  1 797,00 kr