Vackra Svenja - Samlardocka

Hon behåller varje ställning du placerar henne i!

  • Handgjord av RealTouch® vinyl 
  • Utsökt handmålning 
  • Specialtillverkad klädsel 
  • Tack vare Hold that Pose!- teknologin behåller dockan alla poser du ställer den i! 

Storlek: ca 56 cm lång

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 12-månaders-återköps-garanti

Produktnummer:
03-02752-001

Varje pose är perfekt!

Vanligtvis är lilla ”Svenja” ett riktigt yrväder. Hon är alltid på väg och letar efter nya äventyr som hon kan fullborda med sin fantasi. Men just idag har hennes mamma anlitat en fotograf för att ta familjefoton. Fascinerad av instruktionerna från fotografen, blir ljuvliga ”Svenja” en liten supermodell: några steg och en käck blick mot kameran ... Klick! ... Sitter på en stol med benen korslagda, händerna vilande på knäna ... Klick! ... En närbild av hennes lockiga, åt sidan böjda huvud ... Klick! Varje bild av henne blir ett perfekt foto! Inspirerad av dessa bilder, har den prisbelönta konstnärinnan Mayra Garza skapat en dockängel exklusivt för The Ashton-Drake Galleries, och som kommer att förtrolla dig med sin livsglädje och karisma. Förmågan att hålla kvar alla poser som man
ställer henne i, gör henne till den fulländade modellen.

Samlardocka av högsta kvalitet

”Svenja” är gjord för hand av mjuk RealTouch®-vinyl, vilket så realistiskt efterliknar barnens lena hud. De subtila penseldragen vid handmålningen väcker det söta ansiktet till underbart liv. Således skimrar kinderna av rodnad, huden är lätt solbränd och ögonbrynen formar en förfinad ram. ”Svenja” är klädd i en rosafärgad klänning med grå prickar och utanpå denna en grå kofta prydd med spetsar. Paret Mary-Jane-skor utgör en framgångsrik avslutning för den specialgjorda klädseln. Tack vare den unika Hold that Pose-teknologin, kan du visa upp den guldlockiga raringen som du vill. Och om du vill prova något nytt, så stannar ”Svenja” kvar i varje ställning du placerar henne i!

Exklusivt från The Ashton-Drake Galleries

Samlardockan av högsta klass utges exklusivt av The Ashton-Drake Galleries, ett dotterbolag till The Bradford Exchange, och är inte tillgänglig i handeln. Njut av en verklighetstrogen dockängel, med vilken du kan återskapa de vackraste fotomotiv. Tveka inte, utan beställ din ”Vackra Svenja” helst redan idag!

Du kanske också gillar