Vildmarkens Själ

Den exklusiva uppsättningen LED-ljus av Eddie LePage

  • Dekorerade med den fenomenala vildmarks-konsten av Eddie ЛеПаже
  • Det mellanstora ljuset är utsmyckat med en dikt om vargens стирка
  • Du kan variera, tack vare tre olika stäлл
  • Enkel aktivering av LED-lamporna, tack vare fjärrkontroll utan extra kostnad och 6-timmars-тимер

Mått: 10,1 cm i höjd (liten)
          12,7 cm i höjd (medel)
          15,2 cm i höjd (stor)
Varje ljus har en diameter på 7,6 cm och drivs med 3 x “AAA” -batterier (medföljer ej). Batteriet för fjärrkontrollen ingår.

1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
426-TRA05.01

Lys upp vargens majestät, med denna exklusiva ljus-trio

Vargen är den obestridda härskaren i naturen. Otämjd och fri vandrar vargen i skogen. Den dyker upp ensam eller visar sig i en flock. Och när vargen i månskenet låter sitt skri av frihet klinga, innebär det att vildmarkens själ lyser upp inom oss. Konstnären Eddie Le Page har uttryckt sin beundran för denna mystiska härskare i skogen, genom sina extraordinära målningar.

Snart kan du både lysa upp och njuta av vargarnas otämjda majestät, i en unik LED-ljusuppsättning av Eddie LePage. De tre handgjorda ljusen är dekorerade med hisnande verk av den berömda vildmarkskonstnären. Det mellanstora ljuset är dessutom utsmyckat med en dikt om vargens kraft. Varje ljus är placerat i ett silverfärgat och avtagbart ställ, så att de kan bytas valfritt. LED-lamporna frambringar en realistisk stearinljus-atmosfär, vilket gör att vargmålningarna kommer till sin fulla rätt. LED-lamporna kan enkelt och behändigt kopplas på och av med fjärrkontroll och de tidregleras av en 6-timmars timer.

Detta exklusiva LED-ljus-set av Eddie LePage är endast tillgängligt från Bradford Exchange. Tveka därför inte! Låt även du vildmarkens själ stråla i ditt hem och beställ nu!

Du kanske också gillar