Skogens Själar

Den första bordslampan med vargskulpturer av Al Agnew

  • Lampskärm med målning av Al Agnew 
  • Handgjort och handmålat ­vargpar med naturtrogna detaljer 
  • Med handnumrering och ­begränsad till 295 ­tillverkningsdagar

Du behöver en glödlampa av typen E27/27,0 mm. Ingår inte i leveransen.

Lampans höjd 42,5 cm / Lampskärmens omkrets 25,4 cm
1 698,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 566,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-19317-701G

Det har aldrig funnits tidigare – en varg­skulptur i form av en lampa. Från sockeln i mahognyfinish ”växer” lampan, vars stam är av ett björkträliknande material, uppåt. Ett vargpar vaktar uppmärksamt, på en översnöad klipphylla. Över alltsammans tronar ”Vintermajestät”, ett intagande motiv av konstnären Al Agnew, vilket pryder lampskärmen. Det samlade scenariot under skärmen är gjort av konstharts och målat för hand.

Verken av den välrenommerade vildmarkskonstnären Al Agnew är så välkända och högt uppskattade, eftersom han så medkännande klarar av att uttrycka naturens själ. I synnerhet hans vargmålningar kännetecknas av de intensivt lysande ögonen på dessa nobla djur, något som ger ett nästintill levande intryck. 

Denna bordslampa utges exklusivt av The Bradford Exchange i en upplaga begränsad till 295 framställningsdagar. Varje utgåva är numrerad för hand och åtföljs av ett ­äkthetsintyg med samma nummer. Glödlampa medföljer vid leveransen. Detta erbjudande ges endast till en liten krets av utvalda kunder: Förvissa dig därför snarast om att bli ägare till konstlampan ”Skogens Själar”!