Vägens Väktare

Flätat läderarmband för motorcyklister

  • Handgjort av ädelstål
  • Äkta läderrem med flätade kedjelänkar
  • Motorcykel- och korsrelief på jonpläterad bakgrund
  • Inspirerande gravering på insidan
  • Med magnetiskt spänne
Armbandets längd: 21,6 cm
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-28765-001

Delar du passionen för motorcyklar, nervspänningen det innebär att med högsta fart dåna fram på landsvägen, med den mullrande motorn under dig? Då kan du snart ha på dig ett stilfullt motorcykelarmband, och därmed alltid vara förvissad om att skyddsänglar åker vid din sida.

Handgjort av massivt ädelstål, fascinerar detta motorcykel-smycke med sitt djärva utseende. I mitten finns den detaljrikt gestaltade lågreliefen av en chopper och ett kors, framför en svart, jonpläterad bakgrund. På insidan står denna inspirerande gravering (på engelska): ”Må Herren välsigna och beskydda denna motorcyklist.” För ett ännu mer imponerande utseende, har ädelstål-kedjelänkar flätats in i den äkta läder-remmen. Armbandet sätts fast med ett magnetiskt lås, något som gör det lättare att sätta på sig och ta av. Inklusive sammetspåse och presentask, som är perfekta för förvaring eller att skänka som gåva!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Armbandet utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Visa din passion för motorcyklar och vägens välsignelser och förvissa dig om att bli ägare till detta unika armband, innan det är för sent. Beställ helst ditt exemplar av ”Vägens Väktare” redan idag!

Du kanske också gillar