Fjärils-skatter - bordsdekoration

Upplyst glaspaviljong med skulpterade fjärilar och belysning

  • Handgjord av konstharts
  • Detaljrikt målad för hand
  • Belyst glaspaviljong
  • Endast 120 produktionsdagar

Originalstorlek: 25,7 cm hög
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-29142-001

I morgonljuset vid soluppgången svävar tre ljuvliga fjärilar mitt i den yppiga mångfalden av härliga trädgårdsblommor. De verkar nästan bäras fram av en mild bris. Medan de fina kronbladen öppnas för att hälsa dagen med sin skönhet, njuter du av den livfulla prakten i denna frodiga trädgård!

Ett magiskt trädgårds-scenario för evigheten

Skimrande rosa, krämvita, magentafärgade och gula blommor fyller dina sinnen med glädje inuti denna unika, guldinramade glaspaviljong. Med sina tre färgglada fjärilar väcks detta konstverk fulländat till liv. Varje blomma och varje fjäril är minutiöst modellerad av konstharts och färgad för hand i realistiska färger. Lampor med dämpat sken, gömda i och runt om i den formade trädgården, skapar ett i dubbel bemärkelse lysande mästerverk som är underbart att titta på, både dag och natt. Tack vare den tidlösa designen av konstharts, kan du njuta av denna praktfulla trädgårdsdekoration år efter år, alltid lika levande och fräsch. Den inglasade paviljongen håller dessutom skulpturen ren och dammfri. Som kronan på verket har den övre mittenplattan i glaspaviljongen dekorerats med en hjärtevärmande inskription.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna unika hemdekoration utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till endast 120 produktionsdagar. Njut av den oförgängliga charmen hos naturen och beställa din glaspaviljong ”Fjärilsdrömmar” helst redan idag!

Drivs med 3 AAA-batterier (ingår ej)

Du kanske också gillar