En Hyllning till Jesusbarnet

Inifrån upplysta hus och 40 handtillverkade och handmålade miniatyrfigurer

  • Hantverksmässigt och detaljerat handarbete ger liv åt Thomas Kinkades originalförlagor
  • Byggnaderna, krubban och stjärnan strålar av värmande ljus
  • Handmålade detaljer. 
  • Mässings­plakett med konst­verkets engelska titel: “Glory To The Newborn King”.

El-adapter ingår. Kan även drivas med 3 „AA“-batterier (medföljer ej).

Storlek höjd ca 41 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-00101-001G

Den heliga natten: varje jul påminns vi om Jesu födelse. Res 2000 år tillbaka i tiden med den fantastiska skulpturjulgranen “En Hyllning till Jesusbarnet”: börja med ängeln som kommer med bud om Frälsarens födelse, fortsätt med de tre vise männens resa och avsluta “vandringen” vid krubban där Jesusbarnet ser världens ljus. Den stämningsfulla atmosfären kan Du njuta av hemma - med den första UPPLYSTA konstjulgranen med motiv ur det heliga evangeliet, skapade av mästerkonstnären Thomas Kinkade.

Hantverksmässigt bearbetad och handmålad
Konstjulgranen “En Hyllning till Jesusbarnet” skildrar en rad dramatiska scener: betrakta bebyggelse och tält på Jesu tid med över 40 figurer, vilka alla är handtillverkade i konstharts och målade för hand. Den heliga natten väcks till liv igen! Hela berättelsen strålar dessutom i ett varmt ljus - varje byggnad, även krubban och stjärnan i granens topp, lyses upp inifrån!

Begränsad upplaga!
Den upplysta skulpturen “En Hyllning till Jesusbarnet” tillverkas enbart i en begränsad upplaga, då tillverkningen endast omfattar 120 dagar. Beställ Ditt exemplar redan idag!