Swissair – Pilot Edition - Armbandsur

En fashionabel accessoar i internationell stil! 

  • Officiellt licensierat
  • Robust boett i ädelstål
  • Kvartsurverk med 2 stoppurs-funktioner och datumvisning
  • Elegant läderarmband i pilot-look
  • Begränsat för hela världen och numrerat

Diameter: ca 4 cm

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
578-FAN40.01

Swissair – en del av Schweiz i luften

Inget annat schweiziskt företag hade samma lyskraft som Swissair. Det ansågs inte bara vara extremt punktlig och pålitlig, företaget imponerade också med sin elegans och internationella stil. Det satsade på såväl teknik som utmärkt service och god schweizisk gästfrihet. Att resa med ett Swissair-plan gav alltid hemkänsla...

 

Armbandsuret i pilotklocka-design – Exklusivt hos Bradford Exchange

Det exklusiva armbandsuret ”Swissair – Pilot Edition” imponerar också med samma elegans och internationella stil. En fashionabel accessoar och ett exakt kvarts-armbandsur med stoppurs-funktion i ett, vilket återspeglar den ojämförliga chica framtoningen hos Schweiz forna flygbolag. Denna special-utgåva kan bäras med vilken klädsel som helst: sportiga jeans och en T-shirt eller med kostym och skjorta. Den blå remmen av äkta läder utgör en speciell accent, ser perfekt ut på alla handleder och understryker optimalt den sportiga och eleganta stilen hos detta armbandsur. Den blå urtavlan ”Swissair - Pilot Edition” är försedd med de typiska stora siffrorna, en datumvisning och två klockor för stoppurs-funktionen med minuter och sekunder. Höjdpunkten är den glänsande logotypen, som prydde Swissairs flygplan från mitten av 1960-talet, och som en originell detalj rör sig den stora sekundvisaren helt i Swissair-looken.

 

Denna special-utgåva är officiellt licensierad och begränsad för hela världen. Avslutningsvis gör numreringen på baksidan att varje armbandsur är unikt och omisskännligt. Beställ din egen ”Swissair - Pilot Edition” nu, eftersom det bara är tillgängligt från Bradford Exchange.

Du kanske också gillar