Ett Lejons Hjärta – konst-armbandsur

Numrerat konst-armbandsur 

 

  • Lejon-porträtt av Pollyanna Pickering

  • Individuellt numrerat

  • Pålitligt kvartsurverk PC21

  • Guldpläterat

  • Äkta leder

 

Urtavla, diameter: 4,5 cm

Armband för handledsomfång från 18,5 till 23,5 cm

 

1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
522-FAN35.01

Dagen börjar sakta gå mot sitt slut och skymningen faller över den afrikanska savannen. Efter en lång dag, samlas djuren vid vattenhålet för att släcka sin törst. Kamouflerade i det höga gräset, väntar en flock lejoninnor på rätt ögonblick att jaga. Närvaron av alfa-hannen med sin mäktiga man gör att en sak är klar – idag står buffel på menyn! Ha nu på dig ett unikt armbandsur som inte bara visar din fascination för ”djurens konung”, utan som också är en symbol för din egen kraft och styrka.

 

Högtstående hantverkskonst

Ett porträtt av ett mäktigt lejon som vid halvdagern lurar i buskarna pryder urtavlan – målat av brittiska Pollyanna Pickering, Europas mest kända vildmarks-konstnärinna. Den lilla urtavlan, med inskriptionen ”Heart of a lion” (”Ett Lejons Hjärta”) och romerska siffror, drivs av ett pålitligt kvartsurverk PC21. Boetten är handgjord av ädelstål och är överdragen med ädel guldplätering. Den varma guldtonen harmoniserar underbart med det mörkbruna armbandet av äkta läder. På baksidan står den förfinade graveringen: ”A lion sleeps in the heart of every brave man” (”Ett lejon slumrar i varje modig människas hjärta”). Nedtill hittar du ditt personliga utgivningsnummer – följaktligen är varje exemplar verkligen unikt!

 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Detta unika armbandsur utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar klockans höga kvalitet och autenticitet. Ge dig själv eller någon av dina nära och kära en present som är något långt utöver det vanliga, genom att beställa armbandsuret ”Ett Lejons Hjärta”, helst redan idag!

Du kanske också gillar