Svart Elegans - Damjacka

Fashionabelt blickfång och bekväm accessoar

  • Hoodie i bomull av hög kvalitet
  • Med exklusivt kattmotiv på baksidan

  • Broderat motiv på framsidan

  • Guldfärgad hjärt-dragkedja med tassavtryck

  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Material: 60% bomull / 40% polyester

Finns i damstorlekar: S–XXXL
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 30 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
478-SHA06.01

Svarta katter har fascinerat människor i århundraden, likt ingen annan sorts katt. De är omgivna av en aura av mystik och okuvlighet; de är graciösa och eleganta i sitt utseende och i många kulturer betraktas de som förebud om lycka. Låt även dig förtrollas av attraktionen hos de charmiga svarta katterna och klä dig i en exklusiv damjacka som subtilt framhäver bärarens stilfulla elegans.

Den tidlösa svarta fritidsjackan med huva erbjuder en underbart mjuk tygkvalitet gjord av 60 % bomull och 40 % polyester och den kan tvättas i maskin. Designad som ett högkvalitativt tryck, visar ryggsidan det mystiska och fascinerande ansiktet hos en stilig svart katt. Framsidan är prydd med filigrana, vindlande broderier och en guldfärgad hjärtformad dragkedja med tassavtryck, vilka bidrar med glittrande accenter. De ribbstickade resårerna på ärmar och höft ger en bra finish. De praktiska fickorna på framsidan är idealiska för det du behöver ha inom räckhåll.

Exklusiv bei The Bradford Exchange
Damhuvjackan utges exklusivt av The Bradford Exchange och den finns inte i handeln. Klä dig i mystiken och elegansen hos en svart katt och beställ jackan ”Svart Elegans”, helst redan idag! Den perfekta designen för alla som uppskattar den svarta kattens mystiska natur!