Katt-klenod - Smycke-set med svarta, sötvattensodlade pärlor

Ge ett förtrollande intryck, med mystik och elegans!

 

  • Med 4 äkta, sötvattensodlade pärlor
  • Överdragna med skimrande silver
  • Inklusive halskedja
  • I matchande smyckeask
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

 

Hängsmyckets höjd: 1,4 cm. Halsbandets längd: 45,7 cm. Örhängets höjd: 0,6 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-31737-003

Den smidighet med vilken en katt rör sig har, sedan urminnes tider, fascinerat och inspirerat människor. Kattens mystiska värdighet är oöverträffad och den symboliserar majestätisk stolthet och elegans, över hela världen. Säkert har du också beundrat rörelsernas hemlighetsfulla fägring. Exklusivt skapade av The Bradford Exchange, kan du nu smycka dig med kattens skönhet.

 

Unik smyckesdesign – exklusivt från Bradford Exchange

Smycke-uppsättningen ”Katt-klenod”, som består av hängsmycke och örhängen, är skapad av fyra äkta, sötvattensodlade pärlor, som föreställer en katts kropp och huvud. Svansen på katthängsmycket och de allergivänliga stiften på örhängena är belagda med skimrande silver. De odlade pärlorna glittrar med lysande, klara smyckestenar på de modellerade ”öronen” på hängsmycket och varje örhänge samt på hängsmyckets ”halsband”. Gör ditt val: Detta smycke-set finns med svarta eller vita sötvattensodlade pärlor.

 

Skänk en underbar present till dig själv eller någon medmänniska du älskar och beställ smycke-setet ”Katt-klenod”; gör det helst redan idag, för säkerhets skull!