Hennes Majestät Elizabeth II – Platina-minneskollektion

70 år Drottning Elizabeth II. Jubileums Platina-minneskollektion

  • Belagda med ren platina
  • Präglingskvalitet ”Polerad platta”
  • Och guldpläterat monogram
  • Presentations-kassett UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Diameter: 38,6 mm

Starta kollektionen med 200 kr rabatt!
Ingen risk - Du kan avbryta samlandet när som helst.
Varje utgåva kommer att skickas med 21 dagars intervall.
Varje ytterligare utgåva kostar 499 kr.

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

14-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-36528

70 år Drottning Elizabeth II. Jubileums Platina-minneskollektion
År 2022 blev Hennes Majestät Drottning Elizabeth II den första brittiska monarken att fira ett platinajubileum. För att uppmärksamma detta betydelsefulla tillfälle – 70 år efter att hon kröntes till drottning – utges denna Jubileums Platina-minneskollektion. Förädlat med ren platina, visar minnesmedaljen drottning Elizabeth II i fullfärg från tiden för hennes kröning.

Ett bestående minne av 70-årsdagen av drottning Elizabeth II:s trontillträde
För att återspegla vikten av detta platinajubileum, är varje jubileumsmedalj inte bara överdraget med ren platina – en av de mest sällsynta ädelmetallerna i världen – utan också präglat i högsta kvalitet, ”polerad platta”. Varje detalj i designen karaktäriseras av anmärkningsvärd klarhet. Medaljen tillverkas därtill i den traditionella storleken av en Crown, 38,6 mm, vilket är speciellt reserverat för kungliga tillfällen.

Presentations-kassett UTAN EXTRA KOSTNAD
Som en del av din jubileumsplatina-minnessamling får du en ädel presentations-kassett av äkta trä UTAN EXTRA KOSTNAD. Detta undersköna etui erbjuder ett skyddande och tidlöst hem för din medalj och skildrar berättelserna bakom händelserna och traditionerna som har format drottningens jubileum under de senaste 70 åren. Dessutom erhåller du, tillsammans med den andra medaljen, ett Deluxe-äkthetsintyg, vilket garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten för dina samlarmedaljer.


Exklusivt hos The Bradford Exchange
Dessa unika samlarmedaljer utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängliga i handeln. Medaljen är bara det första, i samlingen som består av 17 delar, ”70 År Drottning Elizabeth II”, och som tar dig med på en 70-årig resa, från det ögonblick när prinsessan Elizabeth blev drottning 1952, genom alla traditioner, triumfer och tragedier som format Hennes Majestäts regeringstid fram till detta år och hennes historiska platinajubileum. Beställ nu jubileums-minnessamlingen ”70 År Drottning Elizabeth II” med bara en beställning!

Du kanske också gillar