Mystiska Skatter - Drakskulptur samling

Unik drak-skulptur med LED-belysning

  • Handgjord av förstklassigt konstharts
  • Handmålad i glänsande metallicfärger
  • Med LED-belysning under vingarna
  • Endast tillgänglig från The Bradford Exchange

Höjd: ca. 27 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

798,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 399,00 kr 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-32013

Lär känna beskyddaren, väktaren och försvararen av ofantliga skatter

I de gamla europeiska sagorna och legenderna befolkar drakar himlen, grottor eller övergivna slott. Ibland svävar de majestätiskt genom luften, ibland är de skräckinjagande och eldsprutande varelser. Deras skönhet och legendariska kraft gör draken oövervinnerlig och farlig. Dessa gåtfulla varelser kännetecknas av stor visdom och alla som närmar sig deras eldrike blir fascinerade vid åsynen av dem...

Mästerligt handgjord

I en mörk grotta, långt borta i hans mystiska rike, vaktar denna skräckinjagande drake, uppflugen på en klippa, sina oräkneliga skatter. Mästerligt handgjord och färgad i glänsande metallicfärger skimrar denna drake gåtfullt, eftersom LED-lampor under dess vingar åskådliggör magin i det oförklarliga. I klorna håller draken en slipad, konstgjord ametist. En sten som tros ha helande krafter. Detta mästerverk inom skulpturkonsten anses vara ett av de mest iögonfallande verken inom fantasy-konsten. En genre som blir viktigare och viktigare. Så ge dig iväg på en resa in i magins värld och beställ skulpturen ”Mystiska Skatter” redan nu.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Samlandet kan avbrytas när som helst, utan att någon orsak behöver anges. I varje leverans ingår ett medföljande äkthetsintyg, vilket garanterar varenda figurs höga kvalitet och autenticitet. Varje utgåva kommer att skickas med 21 dagars intervall.

Du kanske också gillar