Keltisk Inspiration - Herr-halssmycke

Ett unikt, irländskt keltiskt-inspirerat herr-korshängsmycke

  • Exklusivt tillgänglig från The Bradford Exchange – du hittar inte denna utgåva någon annanstans!
  • Handgjort i solitt ädelstål, med jonpläterade 24-karats gulddetaljer
  • Korset är omgivet av en keltisk oändlighets-knutdesign
  • Ingraverat på baksidan: ”May the Road Rise Up to Meet You” (”Må vägen resa sig upp för att möta dig”)

Smyckets höjd: 4,4 cm / kedjans längd: 45,7 cm.

898,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 449,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-19648-001

Ett unikt, irländskt keltiskt-inspirerat herr-korshängsmycke av massivt ädelstål, med jonpläterade 24-karats guldaccenter och keltisk knutdesign. Baksidan är graverad med irländskt tänkespråk. Presentask. Exklusivt från The Bradford Exchange – Irland är hem för ett folk som är stolta över sitt arv och sin styrka i sin tro. Nu kan du ha på dig en häpnadsväckande påminnelse om irländarnas rika och varierande välsignelser med det ”keltiskt-inspirerade hängsmycket”, en förfinad smyckedesign, exklusivt från The Bradford Exchange. Förnämligt handgjort i gediget ädelstål, med jonpläterade 24-karats guldaccenter, är detta stiliga irländska keltiska herr-korshängsmycket inspirerat av de forntida, keltiska höga korsen på Irland. Korset omges av en keltisk oändlighets-knutdesign, för att fira landets stolthet över dess historia och traditioner.

  

Ingraverat på baksidan av hängsmycket finns den rörande devisen: ”May the Road Rise Up to Meet You” (”Må vägen resa sig upp för att möta dig”). Ett unikt, utsökt smycke som du inte hittar någon annanstans. Det keltiskt-inspirerade herr-korshängsmycket är ett underbart statement om det irländska arvet och tron, vilket du kan ha glädje av genom att själv ha smycket på dig eller skänka det som en betydelsefull present till någon speciell medmänniska.

  

Ditt keltiska kors-hängsmycke levereras med en matchande kedja i ädelstål, i en smyckepåse av sammet och med specialdesignad presentationsask; perfekt för att förvara eller ge som en gåva. Hängsmycket åtföljs också av ett äkthetsintyg och vår berömda 120-dagars-återköps-garanti. Stor efterfrågan förväntas. Beställ nu!

Du kanske också gillar