Lyckliga fluffig jular - Ljus-trio

Flammfria ljus-trio

  • Varje ljus är placerat i ett bronstonat, borttagbart ställ
  • Ljusen glöder med realistiskt ljus
  • Med av/på-funktion och 6-timmars timer

Varje ljus behöver 3 „AAA“- batterier (medföljer inte).

Ljusen storlek: stort ljus 15,2 cm, mellanstort ljus: 12,7 cm, litet ljus: 10,1 cm. Ljusets diameter: 7,6 cm.

1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
422-XIN01.01
Under den lugna jultiden räcker även den minsta glittrande juldekoration för att bli en oemotståndlig lockelse i tassarna på våra ny_ kna kattungar. Det _ nns knappast någon konstnär som är så skicklig på att återge scener med våra lurviga familjemedlemmar som den populära Dresden-målaren Jürgen Scholz. Det är därför hans omisskännliga kattmålningar hör till de mest populära samlarmotiven över hela världen.

Unik trio av ljus med konst av Jürgen Scholz
Tre utvalda kattmotiv av Jürgen Scholz pryder också denna handgjorda ljustrio. Motiven föreställer oemotståndligt _ u_ ga kattungar som leker med juldekorationerna. Varje ljus sitter i en guldfärgad, avtagbar sockel och kan arrangeras i valfri ordning. De olika höga ljusen är i julens mest populära färger – rött, guld och grönt. Tack vare vax_ nishen ser varje ljus helt naturligt ut. Fjärrkontrollen gör hanteringen mycket enkel och bekväm. De _ amlösa ljusen lyser med realistiskt ljus.

Exklusivt hos _ e Bradford Exchange
Setet utges exklusivt av _ e Bradford Exchange och _ nns inte tillgängligt i butik. Fyll ditt hem med cha men från söta kattungar och beställ din steari ljustrio idag!