Gnistrande Vinter

Evigt grön lykt-samling

 • På insidan av varje lykta finns nätta små hus-skulpturer, inspirerade av motiv av Thomas Kinkade
 • Lyktornas topp smyckas av evigt gröna tall- och julstjärne-arrangemang
 • Ovanför husen skiner små ljustrådar, något som efterliknar en glittrande stjärnhimmel

Pris: per leverans

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 30 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.Originalstorlek: från 20,3 till 25,4 cm
699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-22558

Verken av Thomas Kinkade firar ljusets magi på mångahanda vis. Där strömmar varmt ljus-sken ur de praktfulla villornas fönster, ljuset från fullmånen gör att den nyfallna snön glittrar förtrollande och de traditionella lyktornas gulaktiga skimrande lyser upp scenariot med romantiska vinterbyar.

Försköna även du dina hemdekorationer med de underbara verken av ”Ljusets MästareTM”. The Bradford Exchange presenterar, för dig, ”Gnistrande Vinter”, en exklusiv lykt-samling inspirerad av Thomas Kinkade . Var och en av lyktorna, i klassisk design av polerad metall, är gjord för hand. Med den första utgåvan ”Love” som utgångspunkt, har varje lykta i sitt inre en belyst miniatyr-skulptur av en viktoriansk villa i vintrig glans – modellerad och handmålad efter förebilder från Thomas Kinkades mest välkända julmålningar.

I samtliga lyktor hittar du förfinade ljustrådar. När de är påslagna, väcker de till liv ett intryck av en underbart glittrande, stjärnfylld julhimmel. Lykt­ornas tak är smyckade med vintergröna tall- och julstjärne-arrangemang, dekorerade med festligt röda jul-rosetter. Så njuter du varje vinter av samma fräscha magi!

Lykt-samlingen ”Gnistrande Vinter” ges ut exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Låt dina prydnader stråla ännu mer praktfullt med den magiska glansen från Thomas Kinkades verk. Påbörja din undersköna lykt-samling med den första utgåvan ”Love” och beställ för säkerhets skull redan idag!


Varje lykta drivs med 3 ”AAA”-batterier (medföljer ej)

Du kanske också gillar
 1. Himlens Kungar - Golvlampa
  Himlens Kungar - Golvlampa
  1 797,00 kr Varje utgåva
 2. Flygning I Soluppgången
  Flygning I Soluppgången
  1 497,00 kr Varje utgåva
 3. Beskyddande Himlavingar
  Beskyddande Himlavingar
  1 298,00 kr Varje utgåva