Ford Mustang – Legenden

Armbandsuret som hyllar en billegend

  • Kvartsurverk med stoppursfunktion och datumvisning
  • Officiellt licensierad
  • Original Mustang-logotype på urtavlan 
  • Endast från The Bradford Exchange

Boettens diameter: 4,4 cm.
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
578-FAN50.01

Armbandsur som hyllar bil-legenden
År 1964 lanserade Ford ett fordon som omedelbart blev en klassiker – Ford Mustang. Mustangen var förfadern till de så kallade ”Pony-Cars” som, jämfört med amerikanska normer på den tiden, var ganska små kupéer och cabrioleter med storvolymiga sex eller åtta-cylindriga motorer. Nu kan du iscensätta ett värdigt minnesföremål för denna bil-legend – med ett herrur som är lika tidlöst snyggt som originalet.

Det officiellt licensierade armbandsuret ”Ford Mustang – Legenden” fångar formfulländat andan hos de berömda ”Pony-Cars”. I boetten av rostfritt stål säkerställer ett kvarts-urverk exakt tidvisning, och den sportiga urtavlan utgör den perfekta visuella bakgrunden för den ikoniska logotypen – Mustang-ponnyn, som stolt ”galopperar” vid positionen för klockan 12.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna unika minnes-sak, som hedrar bil-legenden Ford Mustang, finns inte i butiker. Din klocka anländer till ditt hem i en elegant presentask med ett äkthetsintyg. Ha på dig ett underskönt ur och en bit nutidshistoria. Beställ för säkerhets skull armbandsuret ”Ford Mustang – Legenden” redan idag!

Du kanske också gillar