Glittrande Snöfall

Vintergrön lyktsamling med skulpterade snögubbar

 • Inuti lyktorna finns skojiga snögubbe-par, dekorerade med de vackraste motiven av Thomas Kinkade
 • Lyktornas toppar pryds av vintergröna tallar och julstjärna-arrangemang
 • Ovanför snögubbarna ger små ljussträngar intryck av ett glittrande snöfall

Pris: per leverans
På bilden syns den första utgåvan och följande utgåvor i samlingen.Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 30 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Originalstorlek från 20,3 till 25,4 cm
799,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-26064

Thomas Kinkades verk firar ljusets magi och vintern på varierande vis. Varmt ljus strömmar från de magnifika villornas fönster, fullmånens ljus låter den nyfallna snön glittra förtrollande och det gulaktiga skimrandet från gamla lyktor lyser upp scenariot med romantiska jul-byar och kärleksfullt byggda snögubbar.

Förfina även du dina juldekorationer med de undersköna verken av ”Ljusets Mästare™”. The Bradford Exchange presenterar, för dig, ”Glittrande Snöfall” en exklusiv lykt-samling inspirerad av Thomas Kinkade. Var och en av lyktorna i klassisk design är handgjord av brunerad metall. Inledande med den första utgåvan, ”Fa La La La”, innehåller insidan av varje lykta upplysta, underskönt modellerade och vackert dekorerade snögubbar i vintrig glans och med Thomas Kinkades mest omtyckta teman på sina rockar. Ibland ett rådjur, ibland en tvättbjörn eller en ekorre – ett gulligt djur har anslutit sig till varje Snögubbe-par.

I alla lyktor hittar du utsökta ljusslingor. När de väl är påslagna ger de intrycket av en underbart glittrande stjärnfylld jul-himmel. Lyktornas överdelar är prydda med vintergröna tall- och julstjärna-arrangemang samt dekorerade med festliga röda julrosetter. Så njut av samma fräscha jul-magi varje julafton!

Lykt-kollektionen ”Glittrande Snöfall” utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Låt dina juldekorationer skina ännu mer magnifikt med den magiska glöden från Thomas Kinkades verk. Börja med din undersköna julby-lykt-samling med den första utgåvan ”Fa La La La” och beställ redan idag, för säkerhets skull!

Varje lykta drivs med 3 ”AAA”-batterier (medföljer ej)

Du kanske också gillar
 1. Tomten Av Den Vita Julen
  Tomten Av Den Vita Julen
  1 998,00 kr Varje utgåva
 2. Ford Mustang Fritidsjacka
  Ford Mustang Fritidsjacka
  998,00 kr Varje utgåva
 3. Tomtens Renexpress
  Tomtens Renexpress
  1 998,00 kr Varje utgåva