Frihetens Själ - Hjortskulpur

En unik och helt skulpterad, hjort-inspirerad, mästerlig skulptur

  • Exklusivt tillgänglig från The Bradford Exchange – du hittar inte denna utgåva någon annanstans!
  • Med en höjd på drygt 40 cm, fångar denna verklighetstrogna skulptur perfekt det fenomenala intrycket 
  • Begränsad till endast 9 999 utgåvor för hela världen
  • Hand-skulpterad och hand-gjord i konstharts med bronsliknande utseende, sedan individuellt handmålad med naturtrogna detaljer
  • Utsmyckad med den elegant skrivna, inspirerade uppmaningen: ”Let Your Spirit Be Free” (”Låt din ande vara fri”)

Höjd: hela 40 cm!

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
126-BS001.01

Ett unikt och helt skulpterat hjort-inspirerat mästerverk, handmålat i bronsfärgade nyanser, begränsat till bara 9 999 exemplar över hela världen och exklusivt från The Bradford Exchange – Den majestätiska hjorten står stolt och majestätiskt på bergstoppen och är en symbol för makt och upphöjdhet. Kungen av vildmarken övervakar sitt land och visar sig vara verkligt storslagen i sin framträdande prakt, medan den utstrålar en bestående ande högt uppe från sina horn. Förvärva denna stolta, brons-färgade hyllning till hjortens kraft... Den bronsfärgade skulpturen ”Frihetens Själ” utges exklusivt av The Bradford Exchange och är begränsad till bara 9 999 utgåvor för hela världen.

  

Med en höjd på strax över 40 cm, är denna verklighetstrogna skulptur handgjord av bronsliknande konstharts, därefter separat handmålad med naturtrogna detaljer. Den stoltserar med autentisk anatomi och magnifika, handgjutna detaljer, framhävda under ett glittrande lager bronsfärg. Utsmyckad med det stilfulla, inspirerande budskapet: ”Let Your Spirit Be Free” (”Låt din ande vara fri”), har utgåvan det påkostade utseendet hos mycket dyrare solida brons-skulpturer, men till en bråkdel av priset, vilket ger den ett beaktansvärt konstnärligt värde.

  

Det imponerande omfånget, den handgjorda realismen och den rikliga brons-finishen som kännetecknar detta konstverk kommer att vara en daglig källa till uppmuntran. Verket är en betydelsefull gåva eller hyllning till någon medmänniska, och det kommer att väcka uppmärksamhet, var du än placerar det i ditt hem. Begränsad till bara 9 999 exemplar för hela världsmarknaden, åtföljs denna exceptionella debut på marknaden av ett äkthetsintyg och vår berömda 365-dagars-återköps-garanti. Beställ nu! 

Du kanske också gillar