Ford Mustang – Silver Edition

Herr-armbandsur 

  • Officiellt licensierat av Ford

  • Kvartsurverk med stoppurs-funktioner och datumvisning
  • Högkvalitativ boett och armband av ädelstål
  • Ford Mustang relief-logotyp på urtavlan
  • Varje armbandsur är individuellt numrerat på baksidan
Diameter: 45 mm
2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 120-Tage-Rücknahme-Garantie

Produktnummer:
578-EAS03.01

År 1964 lanserade Ford ett fordon som omedelbart blev en klassiker – Ford Mustang. Mustangen var stamfadern till de så kallade ”Pony-Cars” som, för den tidens amerikanska förhållanden, var ganska små coupéer och cabrioleter med storvolymiga sex- eller åttacylindriga motorer. Nu kan du resa ett värdigt minnesmärke över denna billegend – med ett herr-armbandsur som är lika tidlöst vackert som originalet.

Det officiellt licensierade ”Ford Mustang – Silver Edition” armbandsuret fångar fulländat andan hos de berömda ”Pony-Cars”. Ett kvartsurverk i höljet av ädelstål säkerställer exakt tidvisning. Den sportiga urtavlan bildar den perfekta visuella bakgrunden för den ikoniska logotypen – Mustang-ponnyn, som stolt ”galopperar” vid positionen för klockan 12.

Detta unika minne av bil-legenden utges exklusivt av The Bradford Exchange och det finns inte i handeln. Ditt ur kommer att levereras hem till dig i en elegant presentationsask, inklusive ett handnumrerat äkthetsintyg. Ha på dig en underskön klocka och ett stycke samtidshistoria. Beställ herr-armbandsuret ”Ford Mustang – Silver Edition”, helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar