Ford Mustang - huvjacka

Kickstarta din Mustang-look

  • Officiellt licensierad
  • Med Mustang-bokstäver på ryggen
  • Mustang-logga på bröstet
  • Autentiska lappar på ärmarna
  • Blandat tyg av hög kvalitet
  • Kängurufickor på framsidan
  • Endast tillgänglig från The Bradford Exchange

Finns i storlekarna M-XXL

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 30-dagars återköpsgaranti!
Produktnummer:
478-SHA04.01

I mer än ett halvt sekel har Ford Mustang glatt bilentusiaster runt om i världen. Du behöver bara nämna namnet och då kan man redan i sin inre syn se denna unika och sportiga design, med sin karaktäristiska långsmala motorhuv, den korta bakvagnen, den berömda logotypen med den galopperande hästen mot rött-vitt-blått och den gedigna interiören med trä och krom.

 Nu kan du fira din passion för denna fordons-legend med en fantastisk ny Ford Mustang Hoodie och köra din Mustang -look på högvarv. Jackan är gjord av ett blått, maskintvättbart tyg av bomulls-blandning och har de distinkta Ford Mustang-bokstäverna på ryggsidan och, som ett speciellt design-element, den omisskännliga Mustang-logotypen med den galopperande hästen på framsidan. Dynamiska lappar på ärmarna kompletterar den autentiska looken hos denna exklusiva jacka. Huvans innerfoder, dragkedjan och sladdstopparna i rött utgör färgaccenter. Ribbstickade muddar på ärmar och höfter bidrar till bra finish. Det finns saker som du alltid måste ha till hands och det snabbt. Och just därför har detta plagg praktiska kängurufickor framtill.

Visa din förtjusning för denna ikoniska århundradets bil och beställ nu! Du kommer inte att hitta denna exceptionella design någon annanstans, eftersom ”Ford Mustang” fritidsjackan är tillgänglig exklusivt från Bradford Exchange.