Elvis Presley™ - creolörhängen

Exklusiva creol-örhängen med Swarovski®-kristaller

  • Kostbar guld- och rodiumplättering
  • Med 12 äkta Swarovski®-kristaller
  • Med en elegant presentask
  • Med äkthetsintyg
  • Endast från The Bradford Exchange
Örhängenas höjd: 3 cm. Bredd: 2.2 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti. Av hygieniska skäl returneras örhängena oanvända i originalförpackningen.

Produktnummer:
526-CHA14.01

Hans musik, hans utstrålning, hans uppträdanden… Minnena av Elvis är idag lika färska och upphetsande som under hans storhetstid och de kommer aldrig att blekna. Fånga denna musik-ikons legendariska stil; för från och med idag kan du smycka dig med glansen och glamouren som omgav 1900-talets största underhållare och visa din personliga passion för Elvis Presley™!

Ett must-have för varje outfit och ett magiskt blickfång

De exklusiva Swarovski®-örhängena tillverkas för hand och accentueras med en kostbar guld- och rodiumplätering. I mitten syns den legendariska siluetten av Elvis Presley™ omgiven av musiknoter. För den avslutande finishen svarar 12 gnistrande Swarovski®-kristaller. En elegant presentask och ett tillhörande äkthetsintyg avrundar örhänge-setet ”Elvis Presley™” på ett övertygande vis.

Lägg märke till att denna unika tribut till Elvis Presley™ endast finns hos The Bradford Exchange. Beställ därför omgående!