Ford Mustang – En Amerikansk Klassiker

Elegant herr-armbandsur i retro-look som hyllar en amerikansk klassiker

  • Officiellt licensierat av Ford
  • Kvartsurverk med boett av rostfritt stål
  • Urtavla av trä•
  • Förfinad minnes-gravyr
  • Elegant läderarmband
  • Med en original Mustang logotyp med röd-vit-blåa ränder 

 

Diameter: 4,2 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-­dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-16704-701

Våren 1964 tog Ford fram ett fordon på marknaden; vilket omedelbart blev en klassiker – Ford Mustang. Mustang var föregångare till de så kallade ”Pony Cars”, med dåtida USA-mått ganska små kupéer och cabrioleter med storvolymiga 6- eller 8-cylindriga motorer. Nu kan du bli påmind om denna amerikanska bil-legend, i form av ett ståtligt minnesföremål – ett herr-armbandsur, lika tidlöst vackert som originalet.

”Ford Mustang”-uret är handgjort i retro-design och fångar designmässigt fulländat själen hos de berömda ”Pony Cars”. I höljet av rostfritt stål säkerställer ett kvartsurverk exakt tidsangivelse. Urtavlan är gjord av äkta trä och i dess mittpunkt ståtar den officiella logotypen – en galopperande Mustang framför röd-vit-blå ränder. På baksidan av höljet finns en ingraverad, specifik hyllning till den klassiska bilen och på sidan av uret visas namnet ”Ford Mustang”. Det bruna armbandet av äkta läder fulländar det eleganta utseendet perfekt.

Denna unika minnessak, som ärar bil-legenden, utges exklusivt av Bradford Exchange och uret är inte tillgängligt i handeln. Klockan, med äkthetsintyg, levereras hem till dig i en stilfull presentations-box. Klockans baksida pryds av inskriptionen: ”Untamed American Spirit since 1964”. Ha på dig ett underskönt ur och med det ett stycke nutidshistoria. Beställ för säkerhets skull herr-armbandsuret ”Ford Mustang” redan idag!


Du kanske också gillar